Чотири аромати з шикарним шлейфом, які обирають жінки

Саме хороший шлейф для багатьох грає визначальну роль при виборі парфуму

Coco Mademoiselle Chanel

Це шипрова класика, актуальна за всіх часів. Аромат досить спокійний. Мускусні ноти мають пудрове звучання, яке робить аромат ніжнішим і м'якшим. Цей аромат не один десяток років доповнює образ жінок. Свіжий, але при цьому досить цікавий і яскравий парфум, що зачаровує всіх.

Pure Musc For Her Narciso Rodriguez

Аромат спокою й тиші, квітковий, деревно-мускусний парфум. Один з найвитонченіших ароматів від Rodriguez.

Його не назвеш яскравим, скоріше офісний, але при цьому шлейфовий. Це аромат-хамелеон, де мерехтять заморожені білі квіти й щось тепле, вершкове. Аромат одночасно консервативно-суворий, але м'який й жіночний.

Sun di Gioia Giorgio Armani

Сонячний аромат, який змінить настрій у похмурий день. Sun di Gioia дуже збалансований аромат, який поєднує у собі все найкраще. І хай у цьому ароматі немає багатошаровості, аромат у теплу пору року набуває карамельних відтінків, стає принадним і тягучим. А взимку навпаки переважають квіткові ноти.

Oud Satin Mood Maison Francis Kurkdjian

Дуже добре скомпонований парфум, але до нього треба призвичаїтися. Це той випадок, коли без попереднього тестування його краще не купувати. Його буквально треба зрозуміти й відчути настрій, адже перші й доволі різкі ноти можуть відлякати, парфуму треба час, щоб розкритися.

Шлейф неймовірно розкішний, точно для гурманів з нотками свіжої випічки й вершкового печива. Особливо цінні такі ноти взимку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень