Чому не можна виливати кавову гущу в унітаз: Крик душі сантехніка

Це мало хто знає

Часто, випивши каву, люди викидають кавову гущу в унітаз. Напевно, це хоч раз у житті робив кожен. Проте, зауважують фахівці, це дуже погане рішення.

Кавова гуща з часом може наробити біди і каналізаційні труби згодом можуть забитися. А ще через постійне тертя дрібних частинок кавового зерна поверхня труб швидко зношується, вважають сантехніки.

Де кавова гуща взагалі під забороною?

Особливо слід відмовитися від такої ідеї тим, хто має в квартирі старі чавунні труби. У них кавові пробки бувають найчастіше.

Нерозчинні частинки кавової гущі часто накопичуються, контактують з іншими дрібними відходами і краплями жиру, утворюючи в’язку субстанцію.

Ця кавова гуща швидко прилипає до жирових відкладень у трубах. І з часом утворюється справжній тромб, якого позбутися непросто.

Найпростіше викинути кавову гущу у контейнер для сміття або в компост.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень