Чому не можна фотографуватись у салоні автівки: автомобільні прикмети

Прикмети та забобони про автомобілі

Забобонні автомобілісти вважають, що ще до покупки машини слід дати ім'я новій автівці. Це ім'я повинно бути простим і веселим. Це може бути також чоловіче або жіноче ім'я.

Щоб у автомобіліста завжди водилися гроші, слід проїхати під мостом, де їде поїзд і відкрити гаманець, де зберігаються гроші, і бажано ширше.

Багато автолюбителів засмучуються, коли бачать на автомобілі пташиний послід. Але це гарний знак згори й він обіцяє поповнення грошей.

Також багато водіїв впевнені, що предмет, яким було пробито шину, варто постійно тримати при собі, щоб наступного разу не проколоти колесо.

Заборонено голитися водіям в далекий шлях. Це ж відноситься і до мийки машини перед далекою дорогою. Все це може призвести до непередбачених складнощів у дорозі.

Також в автомобілістів є повір'я з приводу дорожньо-транспортних пригод. При ремонті автомобіля ні в якому разі не можна використовувати запчастини від машин, які були в ДТП. Теж станеться з цими деталями вже у вашій машині.

Будь-які фотографії, зроблені всередині машини, спричинять поломку автівки або ДТП, вважають забобонні водії.

Номери автомобіля також мають забобони. Якщо в ньому присутня цифра шість три рази – це до біди.

Існує одна прикмета про автомобілі, в яку вірять чи не всі водії: якщо водій вимив машину, сьогодні буде дощ.

Джерело: goodhouse

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень