Чому коротка стрижка у жінок стає обов’язковою з віком

При цьому це не означає, що таке волосся потребує менше догляду

Певно помічали, що чимало жінок з віком змінюють зачіски на коротші. Американські стилісти розповіли, чому для багатьох жінок з віком це стає обов’язковим.

  1. Зберегти молодість

Короткі стрижки допомагають візуально зберегти об’єм та буквально «підтягнути» обличчя. З короткою зачіскою і сиве волосся виглядає круто, та робить обличчя молодшим.

  1. Приховати гормональні зміни

З віком волосся рідшає і це нормальний фізіологічний процес. Коротка зачіска візуально робить волосся густішим, чудово приховує ознаки випадіння. Така зачіска приховує текстурні зміни, як то надмірна пухнастість, сухість та жорсткість волосся.

  1. Щоденний догляд

При цьому коротка зачіска зовсім не означає, що за таким волоссям можна не стежити. Воно потребує стрижки, аби зберегти форму, а щоденна укладка стає дедалі важливішою. Коротка стрижка вимагає використання відповідних продуктів догляду та ретельного стеження за шкірою голови.

Джерело: Бульвар Гордона

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень