Чим багаті люди відрізняються від бідних? Правда про успіх, про яку не говорять

7 важливих особливостей, які відокремлюють багатіїв від решти

Вони вірять у те, що їхній успіх неминучий

Більшість успішних людей йшли до успіху через помилки та втрати. Вони не здавалися і продовжували пробувати. Якщо ви хочете досягти визначних результатів, перш за все припиніть порівнювати себе з іншими. Виберіть мету та оцінюйте себе щодо наближення до неї.

Вони допомагають іншим

Наш успіх пов'язаний з успіхом інших. Підтримуючи інших, ви наближаєтеся до свого успіху.

Вони роблять те, чого інші не хочуть робити

Успішні люди йдуть туди, куди ніхто не хоче йти, і бачать можливості там, де інші бачать лише труднощі. Попереду тільки вибоїни та шипи? Тоді вперед!

Вони не займаються нетворкінгом, а будують реальні відносини

Ви можете зібрати 500 візитних карток на різних заходах та завести 5000 друзів в соціальних мережах, але це ніяк не допоможе вам у бізнесі. Вам потрібні реальні зв'язки: люди, яким можете допомогти і які вам довіряють.

Коли ви щось робите, сфокусуйтеся не на тому, що ви отримаєте, а на тому, що ви можете дати іншим. Лише так можна побудувати справжні, міцні та тривалі відносини.

Вони роблять, а не тільки міркують і планують

Стратегія — це продукт. Успіх досягається не через планування, а внаслідок діяльності. Розвивайте ідею, створюйте стратегію і якнайшвидше випускайте продукт. Потім отримуйте зворотний зв'язок — і покращуйте.

Вони знають, що роль лідера треба заслужити

Справжні лідери надихають, мотивують та дають людям відчути власну цінність. Лідери — це ті, за якими йдуть не тому, що треба, а тому, що хочеться.

Вони не розглядають успіх як стимул

Вони роблять те, у що вірять, і працюють на межі можливостей не тому, що хтось сказав їм, що вони отримають гроші та визнання. Вони просто не вміють інакше.

Джерело: Ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень