![«Свої кошмари»: Залужний здивував новим дописом](/uploads/media/07/5d/075dfd7e38a55c3fde216a515402b9df_orig_thumb.jpg)
![«Свої кошмари»: Залужний здивував новим дописом](/uploads/media/07/5d/075dfd7e38a55c3fde216a515402b9df_orig_thumb.jpg)
Поради професійних кухарів
Коли ви готуєте бульйон, на поверхні з’являється підступна пінка, яка часто лякає господинь. Професійні кухарі заспокоюють, що ця пінка не є ознакою несвіжого м’яса. Але все ж її краще позбутися.
Пінка — це білок, що згорнувся від високої температури. Зазвичай він має світлий відтінок, а якщо в м'ясі залишалися краплі крові — коричневий.
Сама по собі пінка нешкідлива. Однак, з'єднуючись із жиром, вона стає щільною, прилипає до стінок каструлі і робить бульйон менш привабливим. Крім того, пінка може надати бульйону неприємного присмаку. Тому кухарі зазвичай знімають її з поверхні.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
У неділю – велике свято: Новий церковний календар не вплинув на дату
Ані кави, ані копченостей: вчені назвали найбільш вразливу групу крові
Простий трюк перед зарядкою смартфона: батарея буде «тримати» в 2 рази довше
Проведуть автоматичний перерахунок: яку пенсію вважають достатньою, аби залишити людей без субсидії
Магічні здібності знаків Зодіаку: 5 представників наділені особливим даром
Як захистити картоплю від проростання: Дідівський метод зберігання
Салат з кабачків на зиму «Тещин язик»: Рецепт гострої закуски
Замочіть рушники в цьому розчині — і засмальцьованих плям як не було
Ледачі котлети в духовці: Ваш чоловік з’їсть 5 штук за один раз
Секрет кавоманів: Яке молоко додавати у каву – гаряче чи холодне
На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31
Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду
Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.