Чи можна садити папороть біля будинку: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Існує багато прикмет про папороть та її цвіт. Чи варто садити папороть біля будинку, відповіді неоднозначні. 

Позитивні прикмети

Вважається, якщо в будинку або біля нього посадити папороть, то вона принесе в родину гармонію та добробут.

Якщо вирощувати папороть у будинку, де мешкають декілька поколінь рідні разом, то вона допоможе розв'язати проблеми між старшим та молодшими родичами.

Існує прикмета, що ця рослина здатна захистити дім та його мешканців від пристріту та не дасть ворогам зробити вам підлість.

В народі вважають, що містична рослина може прогнати всю нечисть із будинку, натомість приверну до вас удачу та фінансовий прибуток.

 

Негативні прикмети

Вважається, що папороть - це енергетичний вампір, який поглинає енергетику людей в будинку та порушує атмосферу у ньому.

Відомо, що рослина здатна спустошити та виснажити все поблизу себе. Категорично не можна розміщувати її в спальні, дитячій або вітальні. Фахівці радять розмістити її на підвіконні неподалік від ноутбука чи телевізора.

Папороть може поглинати дуже велику кількість кисню в домі, а особливо в нічний період.

Папороть називають енергетичним вампіром серед рослин. В народі вважають, що для кращого росту папороть бере сили у людей. Тож, якщо листя папороті насичено зелене - вона набирається сил. Однак, люди в той час дуже знесилені.

Також існує версія, що люди починають хворіти від папороті. Все дуже просто, адже папороть поглинає дуже багато кисню, тож у людей і з'являються різні болі.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень