Чи можлива пауза у війні росії проти України: Зеленський зробив заяву

 До чого готуватися

Володимир Зеленський. Фото - ОП
Володимир Зеленський. Фото - ОП

Президент України Володимир Зеленський заявив, що паузи у розпочатій кремлем війні не буде. Оскільки вона піде на користь тільки росії.   

Ми розуміємо об'єми, скільки всього вони виробляють сьогодні дронів, артилерії на добу. Ми бачимо, чого їм не вистачає. Ми бачимо великий дефіцит дронів і з артилерією, і з ракетами. Йдуть великі закупки з Ірану дронів, а також вони домовляються про ракети, – розповів Володимир Зеленський.

Він нагадав, що після початку повномасштабного вторгнення в Україну російські склади були порожніми.

Вони не встигають. Світ також не встигає наповнювати склади України. Але світ сьогодні допомагає Україні, а в Росії є дефіцит. Дати паузу, ризикнути. Дати два-три роки росії – вона потім може переїхати нас. Ми б так не ризикували і слава Богу, що все це вирішується в Україні. Тому пауз на користь росії точно не буде, – підсумував президент України.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень