Чи вдарять росіяни чимось більш потужним на 9 травня: відповідь Сил оборони

А також про те, чи буде Україна знати, якщо окупанти застосують ядерну зброю

Хоча за ніч кількість ракетоносіїв у Чорному морі зменшилася з 2 до 1 , рівень загрози ракетного удару по Україні - досить високий, повідомила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк:

Так, станом на ранок 5 травня в акваторії Чорного моря виконують завдання 8 кораблів. І цей склад підсилений, умовно кажучи, одним великим десантним кораблем і одним ракетоносієм. Вони залишили формально 1 ракетоносій надводний на чергуванні, який може нести до 8 «Калібрів».

А 8 високоточних ракет - це означає, що може бути 8 уражених цілей, пояснила Наталія Гуменюк.

В них готові і спорядження, і ракетоносії...

 

...Вони можуть застосувати ракети і навіть можуть переступити ту червону межу, за якою нібито знаходиться недоторканний запас власної безпеки.

 

 

До того ж, за словами речниці, росіяни продовжують комбіновану тактику застосування ракет різного базування - і повітряну, і підводну,  використовують «Шахеди».

Вони продовжують виснажувати нашу систему ППО, щоб на «Шахеди» витрачалися наші запаси снарядів. І це може означати, що вони готуються до чогось більш потужного.

 

Щодо того, чи можливе застосування росіянами ядерної зброї і чи знатиме про це Україна, Наталія Гуменюк повідомила, що для цього є співпраця з партнерами і надання ними розвідданих. Також вона зазначила: 

Треба не чекати загрози чи удару, а бути готовими до того, що ворог може застосувати різні аспекти озброєння.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень