Через Рівненщину до Львова пішим марафоном іде Петро і збирає гроші на протези

Військовим та дітям, які втратили кінцівки через війну

З початку повномасштабного вторгнення Петро був добровольцем, служив у третій штурмовій бригаді, але, на жаль, на початку березня цього року був комісований за станом здоров’я.

Однак, чоловік не зупиняється, і навіть в тилу хоче допомагати своїм побратимам та країні.

 

Тому він вирушив в одиничний піший марафон та відкрив збір коштів для військових та дітей, які через війну втратили свої кінцівки.

Чоловік рухається з Києва до Львова через Житомир та Рівне. Також він планує пройти через всю Польщу на знак вдячності країні за її підтримку та гуманітарну допомогу Україні.

Петро закликає всіх максимально допомогти в зборі коштів, аби кожен військовий зміг мати протез, щоб комфортно рухатися в повсякденному житті.

Кожного вечора чоловік буде виходити в прямий ефір в Тік Тоці, розповідати, де він перебуває та спілкуватиметься з усіма охочими. Зауважимо, що він має понад 10 тисяч підписників у мережі.

За даними Радіо Трек зараз Петро вже на Рівненщині, неподалік Корця. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень