Цей рік буде кармічним для України: астролог розповіла, коли очікувати затишшя у війні

За її словами, прийдешній рік буде в рази складнішим, аніж попередні

2024 рік для України буде кармічним, адже нашій країні виповниться 33 роки, а це кармічна цифра. У цей період країна зазнає чимало складних трансформацій та важких подій, однак і не без хороших.

Про це Главреду розповіла астролог і таролог Ангеліна Вакуліна.

За її словами, прийдешній новий рік буде в рази складнішим, аніж період з 2020 по 2023 роки. Ворог створить ілюзію затишшя у військових діях і буде здаватись, що війна йде на спад, однак це лише затишшя перед бурею, в якій ворог спробує окупувати нові міста.

Вакуліна відмічає, що такої окупаційної навали, як у перші дні війни, вже не буде, однак ворог накопичує сили, щоб вдарити наостанок і є варіанти, що він спробує піти з напрямку Харківської області та Сум.

Говорячи про період припинення бойових дій, тарологиня розповіла, що його варто очікувати у період з січня 2024 року і до березня. Однак вона наголосила на тому, що це буде саме затишшя (менше обстрілів, менше повітряних тривог і сирен, менше атак), а не перемога, і що саме з березня почнеться складний період для нашої країни.

Ангеліна Вакуліна, як і багато її колег, говорить про те, що закінчення війни припаде на теплу пору року, однак вона не наважується стверджувати, що це станеться саме у 2024 році.

У 2024 році я не бачу підписання будь-яких офіційних паперів або документів, які дозволили б офіційно і юридично заявити, що ми перемогли й війна закінчена, - резюмувала астрологиня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень