«Це не лікується», – знаменитому актору встановили невтішний діагноз (ФОТО)

У Брюса Вілліса деменція

Торік стало відомо, що Брюс Вілліс страждає на афазію. Це розлад мовлення, через який актор був змушений завершити свою кар’єру в кіно. Тепер лікарі приголомшили його новим діагнозом.

У Брюса Вілліса – лобно-скронева деменція…

Лобно-скронева деменція (ЛСД) – це найпоширеніша форма деменції, ліків проти якої немає. Вона виникає через загибель нервових клітин у лобних або скроневих ділянках мозку.

Брюс Вілліс
Так сьогодні виглядає Брюс Вілліс

Родина Брюса Вілліса зробила заяву з цього приводу:

Сьогодні лікування цієї хвороби неможливе, але ми сподіваємося, що найближчими роками це зміниться. В міру того, як прогресує недуга Брюса, ми сподіваємося, що ЗМІ проливатимуть світло на цю хворобу, яка потребує більшої поінформованості та досліджень.

Лист підписали нинішня дружина Брюса Вілліса – Емма, їхні спільні доньки Мейбл та Евелін, а також його колишня дружина Демі Мур з доньками Румер, Скаут і Талулою.

Брюс Вілліс з дружиною Еммою, колишньою дружиною Демі Мур, а також з усіма своїми доньками

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень