Бюджет Рівного перевиконано. Як пропонують витратити гроші, отримані понад план

Перевиконання станом на 1 вересня становило 4,5 млн грн

Начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга на засіданні комісії міськради з питань міського господарства запропонував найбільше коштів з цієї суми надати міському управлінню житлово-комунального господарства:

Управління житлово-комунального господарства – на поточний ремонт об’єктів благоустрою – 2 мільйони 100 тисяч гривень, і на санітарну очистку міста – 750 тисяч.

 

Хочу нагадати, що на санітарну очистку ми навесні зняли гроші. І зараз мінімально 14 мільйонів гривень потрібно буде додавати до кінця року. Навіть не до кінця року, а якщо ми зараз не дамо на санітарну очистку, у нас у жовтні ШЕУ не матиме підстав для виконання робіт з прибирання міста.

1 мільйони 350 тисяч гривень, за словами Віктора Шульги, треба надати міському управлінню охорони здоров’я на зарплату вузьким спеціалістам центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Крім цього, 300 тисяч гривень він запропонував спрямувати на зміцнення матеріальної бази обласного центру екстреної медичної допомоги, зокрема Рівненської станції швидкої допомоги.

Комісія з питань міського господарства такі видатки підтримала. Тепер все залежатиме від того, яке рішення прийме на сесії міськрада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень