Бурхливий роман – Тельцям, втричі більше роботи – Скорпіонам: гороскоп на 16 лютого

А у Риб робота відійде на другий план

ОВНИ

День підходить для реорганізації побуту, великих покупок або обміну. Можливе й переміщення службовими сходами, однак як саме буде залежати тільки від вас.

ТЕЛЬЦІ

Ваші інтелектуальні та підприємницькі здібності посиляться. А романтичні знайомства, які відбудуться цього дня, будуть вирізнятися особливо бурхливим проявом почуттів.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно попрацювати над зміцненням ділової репутації та корисних знайомств. Спонтанні рішення можуть виявитися правильними, але не варто зловживати.

РАКИ

Не сумнівайтеся у собі й у здатності освоїти нові знання чи навички. Зараз варто утриматися від суперечок з керівництвом, навіть якщо ви проти нових обов’язків, які цього дня у вас з’являться.

ЛЕВИ

Проявляйте більше ініціативи й не бійтеся експериментувати. Особливо у роботі. Не виключено, що саме ваша ідея виведе ваше підприємство на новий рівень.

ДІВИ

Починається хороший період: будь-яка справа, за яку ви візьметеся, принесе гарний прибуток, а вдома пануватиме гармонія.

ТЕРЕЗИ

Зорі радять більше уваги приділяти сім'ї та побутовим справам. Також це гарний час для того, щоб покращити свою фізичну форму.

СКОРПІОНИ

Обставини можуть скластися так, що доведеться працювати втричі більше, ніж зазвичай. Цього дня вам запропонують дуже вигідний підробіток.

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить для підбиття підсумків. Усі старанні представники знаку отримають винагороду, іншим же доведеться відповідати за свої помилки.

КОЗОРОГИ

Можливі привабливі пропозиції, які принесуть вам і вигоду, і моральне задоволення. Однак не поспішайте приймати важливі рішення й добре все обміркуйте.

ВОДОЛІЇ

Ви можете відчути енергетичний спад. Намагайтеся віднайти якийсь позитив і міцно за нього тримайтеся, щоб не зануритися у депресію.

РИБИ

Цей день дасть вам відчуття комфорту та впевненості. Домашні та особисті справи посунуть на другий план роботу. І вам це сподобається.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень