Будете погано спати: колір, який зовсім не підходить для спальні

Через деякі відтінки перебування у такому приміщені стає просто не комфортним

Один з кольорів, які зовсім не підходять для спальні - фіолетовий. Це надто складний колір, оскільки заснований на поєднанні двох контрастних кольорів – синього та червоного, кожен з яких має свої унікальні властивості.

Так, синій має заспокійливий ефект, а червоний – збудливий.

Це «протистояння» і відповідає за негативний ефект, що виникає - якщо стіни в спальні будуть фіолетового кольору, дуже ймовірно, що ви будете важко засинати і прокидатися в уже пригніченому настрої.

Краще зверніть увагу на блакитну та синю палітру, кольори неба та води, які позитивно сприймаються психікою.

Більш розбавлені та приглушені відтінки допоможуть створити відчуття спокою, безтурботності та простору у спальні, що допоможе швидше розслабитись та підготуватися до сну.

Щоправда, і тут є свої нюанси – спальня, оформлена у синіх кольорах, повинна мати добре освітлення. Ідеальний варіант – коли вікна виходять на південь. Доповнити таку кімнату можна білими меблями, які зроблять інтер'єр легким та повітряним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень