Blackview випустив першу модель серії SHARK - Blackview SHARK 8!

Надшвидка та надзвичайно чітка 64-мегапіксельна камера з підтримкою ArcSoft® 7.0 та першокласною продуктивністю завдяки 6-нм процесору Helio G99

В епоху стрімкого розвитку інтернету молодим користувачам потрібен розумніший телефон, щоб задовольнити всі їхні розважальні потреби. Як новий технологічний бренд, Blackview глибоко розуміє цю потребу і випустив абсолютно нову серію SHARK - розроблену для молоді, яка пропонує безпрецедентні можливості мобільної фотографії та потужну продуктивність!

Нещодавно Blackview представив свою першу модель серії SHARK - Blackview SHARK 8. Працюючи на ArcSoft® 7.0 та 64-мегапіксельній камері з Super PD, SHARK 8 забезпечує швидший автофокус та вищу контрастність. Крім того, завдяки 6-нм процесору Helio G99 та новітній DokeOS 4.0 на базі Android 13, SHARK 8 пропонує неперевершену кастомізацію та гнучкість.

Неперевершений візуальний досвід з дисплеєм 2.4K 120 Гц

Тонкий 8,35-мм екран і вага 198,3 г, частота оновлення 120 Гц, динамік Smart-K Box, мега акумулятор на 5000 мАг і швидка зарядка 33 Вт

Однією з найочікуваніших особливостей SHARK 8 є три яскраві кольори - галактичний блакитний, палюче золото та місячний сірий. Крім того, 6,78-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2.4K забезпечує комфортний перегляд потокового відео, а підвищена на 120 Гц частота оновлення забезпечує більш плавний рух на екрані. Оснащений динаміком smart-K box, SHARK 8 забезпечує ритми, що найбільш надихають. Крім того, акумулятор місткістю 5000 мАг і швидка зарядка потужністю 33 Вт запобігають проблемам повільної зарядки, оскільки SHARK 8 повністю заряджається всього за 78 хвилин.

Супер-ЧД, супершвидкий, суперчіткий

64-мегапіксельна задня камера Samsung® ISOCELL GW3 з технологією Super PD та алгоритмами Blackview ArcSoft® 7.0, 13-мегапіксельна передня камера Samsung® ISOCELL 3L6.

Завдяки підвищеній контрастності Super PD та швидкому фокусуванню, SHARK 8 дозволяє користувачам фіксувати вирішальні моменти за будь-яких умов. Створена спеціально для молодих користувачів, SHARK 8 яскраво представляє кожну швидкоплинну мить в об'єктиві. Будь то скелелазіння, катання на лижах чи стрибки з парашутом, кожне селфі та фото, зроблене під час тренувань, буде різким, у фокусі та сповненим юнацької енергії.

Крім того, SHARK 8 може захоплювати більше світла в темряві завдяки технології Tetrapixel, яка автоматично підлаштовує пікселі відповідно до інтенсивності світла. Функція Smart-ISO ідеально збалансовує яскравість у будь-яких умовах. Не забудьте про 13-мегапіксельну фронтальну камеру, яка забезпечує чудові, але реалістичні селфі та відео. Передова технологія Blackview ArcSoft® 7.0 також застосовується в SHARK 8 з режимами HDR, Super Night Mode, Beauty Mode та іншими.

Добре підходить для ресурсомістких ігор і потокового передавання даних

6-нм процесор MediaTek Helio G99, до 16 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ ПЗУ + до 1 ТБ TF, інтегрована система охолодження площею 12 361 мм², постійна температура нижче 39°C.

Blackview SHARK 8 оснащений 6-нм процесором MediaTek Helio G99, що забезпечує плавну роботу високоякісних ігор та ефективну багатозадачність. Завдяки 16 ГБ оперативної пам'яті, SHARK 8 забезпечує користувачам найвищу плавність роботи. Крім того, завдяки 256 ГБ ПЗУ та можливості розширення за допомогою TF-карти до 1 ТБ, користувачі можуть вільно завантажувати свої улюблені фільми, файли та електронні книги. Крім того, SHARK 8 має чудову систему охолодження, яка утримує температуру нижче 39°C, запобігаючи перегріванню.

Найзручніша DokeOS 4.0 розпалює юнацький запал

Додаток EasyShare, додаток Workspace, атомізована пам'ять 2.0, F2FS і EROFS, точні субтитри в реальному часі.

Працюючи на DokeOS 4.0, атомізована пам'ять 2.0 SHARK 8 може звільнити 5-9% пам'яті для інших програм. Технологія Focus Computing дозволяє плавно перемикатися між продуктивністю та енергоощадженням. На додаток, SHARK 8 може надавати точні субтитри в режимі реального часу під час перегляду іноземного телебачення. Новий додаток EasyShare дозволяє легко передавати файли без Інтернету, а додаток Workspace захищає особисті дані користувачів. Крім того, повний набір персональних тем та іконок для робочого столу надає користувачам більше можливостей для вибору.

Ціна та доступність

Глобальний дебют Blackview SHARK 8 запланований на AliExpress з 11 по 17 листопада 2023 року, а остаточна ціна складе всього $93,99! (Обмежена першими 50 замовленнями на кожен колір).

Натисніть тут, щоб скористатися можливістю стати власником цього неймовірного смартфона!

на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень