Біла смуга – Стрільцям, поганий порадник – Дівам: гороскоп на 16 січня

А в сім’ї Козорога можливі конфлікти

ОВНИ

Не варто братися за справи, у яких є навіть 1% ризику. Ймовірно, саме через вашу рішучість втрапити у якусь авантюру, можливі сварки з близькими.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливе розташування планет допоможе прийти до спільної думки у будь-яких питаннях. Також вам можуть зробити перспективну пропозицію.

БЛИЗНЯТА

Ваші старання цього дня ніхто не оцінить, тому не варто надто напружуватися. Ба більше – вас постійно критикуватимуть. Наберіться терпіння.

РАКИ

Вам легко вдасться вирішити спірні питання. Зверніть увагу на стан фінансових справ. Уникайте ризикованих угод, намагайтеся не мати справи з малознайомими особами, бо зараз особливо великий ризик стати жертвою шахрайства.

ЛЕВИ

Можливо, вам доведеться трохи понервувати через робочі проблеми. Але не варто брати усю відповідальність на себе – ви ж не один працюєте?

ДІВИ

Не робіть необдуманих кроків, адже вони, найімовірніше, виявляться неправильними. Інтуїція буде вам зараз поганим порадником.

ТЕРЕЗИ

Ухвалюючи рішення, ви не повинні сумніватися у правильності свого вибору. З обережністю поставтеся до порад, адже люди можуть лукавити, шукаючи вигоду для себе.

СКОРПІОНИ

Якщо хочете почати нову справу, то зараз якраз підходящий час. Беріть ініціативу у свої руки й не пасуйте перед перешкодами.

СТРІЛЬЦІ

Починається період, коли вам буде все вдаватися. Крім того, ви отримаєте важливу інформацію, яка допоможе не помилитися у виборі.

КОЗОРОГИ

Можливі сімейні конфлікти, які можуть погіршити ваше самопочуття. У фінансах потрібно бути більш стриманими - постарайтеся не вкладати гроші в справи, що викликають навіть невеликий сумнів.

ВОДОЛІЇ

Не треба вірити людям, які занадто багато обіцяють. З будь-якої суперечки ви зумієте вийти переможцем, оскільки спрацює ваш дар переконання.

РИБИ

Остерігайтеся довіряти комусь свої таємниці. Та й взагалі, намагайтеся менше говорити про себе й більше цікавитися іншими.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень