Безугла закликала «Суспільне», яке отримує 2 млрд., вийти з «Телемарафону» (ФОТО)

«Навіщо ці подвійні стандарти?» (с)

Резонансна Мар’яна Безугла прикольно затролила «Суспільне».

Вочевидь, це стало реакцією на закиди з боку представників того ж «Суспільного», що сам «Телемарафон» уже віджив своє і є малоефективним.

Що, до певної міри, безперечно є правдою.

Колаж наш, обидва фото з ФБ-сторінки Безуглої

Так чи інакше, але от що пише тепер Безугла у себе на ФБ:

-Чому Суспільне так хоче залишитися в телемарафоні, якщо телемарафон неефективний? І якщо у них все прекрасно з контентом та охопленнями, а телемарафон «ніхто не дивиться»?

 

Отже, я закликаю Суспільне вийти з телемарафону.

 

Настав час припинити цю пропаганду та нарешті почати говорити правду?

 

Вас будуть слухати та дивитися так само, як зараз дивляться понад два десятки ваших каналів, що фінансуються на майже 2 млрд грн через держбюджет з 3 тисячами співробітників, з яких більше 400 мають бронь як працівники об'єкта критичної інфраструктури, за вашою же інформацією.

 

«Українська правда» та інші провідні українські медіа мають до 50 співробітників, а у більшості медіаканалів кількість співробітників не дотягує до кількості, заброньованої у вас, не те що більше 3 тисяч людей.

 

Тож за таких можливостей навіщо брати участь у телемарафоні та дискредитувати хоча б цей державний проєкт, тобто вас? Не дискредитуйте себе!

 

Адже коли телемарафон споживає додатково ще 1,5 млрд з бюджету, у вас — окремий бюджет на 2 млрд.

 

Перестаньте підтримувати те, що не відповідає цінностям і принципам Суспільного. Чи все ж таки брати кошти з двох джерел ще вигідніше?

 

Доведіть, чого ви варті.

 

Також зазначу, що Суспільне декларує свободу слова, але не надало чітких відповідей та разом з грантовими організаціями закликало журналістів організувати мені бойкот, щоб закрити рот за незручні запитання до них.

 

А тепер уявіть ситуацію, якщо нардепа звинувачують у побудові схем, а нардеп вимагає заблокувати журналістів, які ставлять такі запитання.

 

Подвійні стандарти?

За наїзд на «Суспільне» проти Безуглої ополчилися одразу два комітети ВРУ.

Вона ж обіцяє тепер взятися за Кабімін, бо там занадто багато «заброньованих»:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень