Безнадійно вийшли з моди: Антитренди літа, яких треба позбутися (ФОТО)

Не одягайте більше це

У нашому гардеробі завжди є базові речі та одяг нейтральних кольорів. Є там точно і деякі моделі, які вже точно одягати не варто, якщо ви не хочете виглядати старомодно.

Мода постійно змінюється та рухається вперед, тож постарайтеся викреслити зі свого гардероба вбрання, що навіяні несмаком та вже давно неактуальні.

Неонові кольори

Флуорисцентні відтінки були в моді кілька років тому, але вже безнадійно покинули тренди, тож вам варто від них відмовитися, якщо не хочете вигдядати дивно та зовсім не сучасно. Краще зробіть ставку на базові речі, які завжди будуть актуальними.

Туфлі з круглим носком

Такі туфлі не є популярними у світі моди. Вони були популярними понад 20 років тому. Зараз у тренді гостроносе взуття, тому постарайтеся не здешевлювати свій образ саме через такі туфлі.

Джинси з об’ємними дірками

Про джинси з дірками мабуть вже знають всі, однак тут хочемо зауважити, що вульгарно виглядають джинси з об’ємними дірками. Ця річ вмить здешевить ваш образ та абсолютно не зможе доповнити жоден верх з футболкою, майкою чи жакетом.

Джерело: lifestyle.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень