Барометр неприємностей: три знаки Зодіаку, які раніше за інших відчувають біду 

Вони не тренували інтуїцію, а вже народилися такими 

РАКИ

Це найчуттєвіший і найбільш емоційний знак Зодіаку. Вони роблять крок вперед і два назад - аби розібратися зі своїми емоціями. 

Раки дуже  тонко відчувають емоції інших, через що їх вважають хорошими емпатами, вони навіть можуть передбачати настрій і поведінку інших людей.

Це стосується і об'єктивних подій: астрологи стверджують, що саме Раки як ніхто інший здатні зчитувати інформацію зі сновидінь і робити реалістичні прогнози на майбутнє.

СКОРПІОНИ

Скорпіони недарма вважаються наймістичнішим знаком зодіаку: стихія води наділяє їх надздібністю відчувати інших людей. Особливо проникливими вони стають, коли відчувають  брехню — ось чому Скорпіонів називають не лише добрими коханцями, а й неймовірними ревнивцями.

Екстрасенсорні здібності допомагають їм не тільки розбиратися у стосунках з партнерами, а й «сканувати» життєвий простір.

Якимось особливим почуттям цей знак може передбачити несприятливий перебіг подій і вчасно підстрахуватися, щоб максимально пом'якшити удар.

РИБИ

Риби часто перебувають у своєму світі, через що давно здобули репутацію мрійників, занурених у свої почуття. Проте ти не знайдеш більш чуйного та уважного співрозмовника — все тому, що його «радари» «ловлять» не лише зовнішні ознаки, а й зчитують інформацію на тоншому рівні.

Емпати за своєю природою, Риби передчуваючи небезпеку,  пливуть їй назустріч, щоб підтримати тих, хто може постраждати від несприятливих обставин.

При цьому Риби можуть відчувати біду, що насувається, навіть якщо самі знаходяться далеко від своїх близьких — так виходить завдяки здатності тримати з ними тонкий ментальний зв'язок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень