Адвокат розповів про нову загадкову базу «Призовник»: які дані туди вносять?

Адвокат розповів про нову пошукову базу, якою лякають чоловіків

В Україні триває мобілізація і військовозобов'язаних можуть вносити до баз «Армор», «Оберіг» та інші. Адвокат розповів про нову пошукову базу «Призовник», якою лякають чоловіків. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал адвоката Романа Сімутіна.

Що таке база «Призовник»

Адвокат розповів, що йому підписник прислав листа, останній абзац якого звучить так:

— Його особу було внесено до пошукової бази «Призовник». При встановленні місцезнаходження буде доставлено до Запорізького ТЦК СП.

Інформаційний портал Національної поліції України - це єдина інформаційно-комунікаційна система МВС, яка об’єднує декілька десятків інформаційних підсистем, доступ до кожної з яких обмежується повноваженнями конкретних підрозділів.

Наприклад, найбільш повний доступ мають оперативні працівники: розшук та дозвільна система, реєстрація зброї.

Патрульна поліція використовує декілька інших підсистем, що стосується викрадення автотранспорту, пошуку за особою, але не мають доступу до інформації щодо осіб, які перебувають в розробці оперативними підрозділами та мають гриф секретності.

Реєстраційні центри, колишні МРЕВ користуються підсистемою «Гарпун», яка крім певних дублюючих функцій, ще й виявляє автомобільних двійників та відстежує номерні збіги.

За словами адвоката, база «Призовник» - це одна з інформаційних підсистем Національної поліції.

— А знаєте, чому така кодова назва? Щоб ніхто не здогадався і не спалився. Це одна з інформаційних підсистем ІПНП під назвою «Призовник».

 

А зараз вгадайте, як вся ця інформаційно-комунікаційна система називається скорочено? Правильно, це «Армор», - зазначив Роман Сімутін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень