Абсурд: люди без руки чи ноги щороку мають доводити, що кінцівка не відросла

Медико-соціальні експертні комісії у нинішньому вигляді мають припинити своє існування

Своє невдоволення щодо ситуації у МСЕК висловив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький в інтерв’ю «Укрінформу».   

 “У нас, окрім військово-лікарських комісій (ВЛК), є ще одна біда під назвою медико-соціальна експертна комісія (МСЕК). Нам необхідно провести реформи, бо це абсурдно, коли людина без кінцівки має раз на рік проходити МСЕК”, - зазначив Радуцький.

 На його думку, МСЕК – це найбільш корумпована система, яка тільки може бути, тому її необхідно перетворити в дієвіший механізм. “Нинішній МСЕК має припинити своє існування. Я вважаю, що це одна з найгірших спадщин Радянського Союзу, яка залишилась в Україні”, - підкреслив він.

У розлогому інтерв’ю Михайло Радуцький розповів, що для реформування ВЛК та МСЕК створена робоча група при Кабінеті Міністрів.

 Джерело «Укрінформ» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень