Перші троє є: на Рівненщині розпочалася «бустеризація»

Люди отримали третю дозу вакцини проти COViD-19

На Рівненщині розпочалася «бустеризація». Так головний санітарний лікар області Роман Сафонов називає введення третьої дози вакцини проти коронавірусу. Додаткову бустерну дозу препарату отримали перші троє мешканців області, у них діагностували імуносупресію, тому їм необхідно вакцинуватися у першу чергу.

Роман Сафонов зауважив, що днями він звернувся до МОЗу щодо розширення переліку осіб, яким необхідна бустерна доза. Зокрема, просить дозвіл отримати третю дозу вакцини медикам.

До слова, фахівці закликають мешканців області не зволікати з вакцинацією і зробити щеплення найближчим часом, адже 1-го та 2-го січня центри та пункти вакцинації будуть зачинені.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень