Ексучасник видав всю правду про шоу «Холостячка»

Немає жодних других дублів

Колишній учасник проєкту «Холостячка-2» зі Златою Огнєвіч Олег Плахотнюк відповів на найпопулярніші питання, які йому писали у Instagram з приводу шоу.

Чи є у шоу сценарій і чи платять чоловіки за участь у проєкті?

– Проєкт справжній і дійсно екологічний - натовп чоловіків бореться за увагу жінки (однієї), все як у природі. Переможе найкращий «самець», за класифікацією Огнєвіч - чи ви реально думаєте, що режисер може обрати для Злати пару?- написав Олег.

За його словами, вся суть шоу «Холостячка» - це дати можливість головній героїні потроху дізнаватися чоловіків і робити свій вибір.

– Так, це справжнє життя, і хтось може не витримати напруги й дискредитувати себе - тут, думаю, навіть слово Злати не допоможе - знову додому, — запевнив ексучасник реаліті.

Він додав, що всі дії, слова і вчинки персонажів залежать тільки від них самих.

– Жодних других дублів або: «А можна перезаписати?» тут немає і в помині - тільки тут і зараз, - наголосив Плахотнюк.

– За участь грошей не платили (були скромні добові на харчування), ну, і я, зрозуміло, за участь не платив і за побачення теж, — підсумував колишній претендент на серце Злати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень