«Забрати військове звання у Магучіх!»: медалістка Олімпіади знову в кадрі з тією ж самою росіянкою (ФОТО)

З ними ще одна українка

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене. На цей раз після етапу «Діамантової ліги» в Цюріху. 

Магучіх має військове звання – молодший сержант ЗСУ, а Ласіцкене – звання капітана Збройних сил РФ.  Дехто вбачає в цьому головну проблему і вимагає, як варіант, позбавити нашу олімпійську медалістку військового звання:

«Уволить с ЗСУ.

Не может солдат ЗСУ обниматься с кацапами».

Варто зазначити, що спільне селфі з усіма спортсменами в Цюріху зробила австралійська стрибунка Елінор Паттерсон, яка потім й опублікувала це фото (серед інших) в Instagram.

На ньому Магучіх і Ласіцкене стоять без прапорів, але росіянка обіймає українку за плече.

 

Також на фото з росіянкою стоїть ще одна українка – Ірина Геращенко. Вона опублікувала спільне фото у своїх сторіз. 

Нагадаємо:

  • Ласіцкене – багаторічний лідер стрибків у висоту в світі. Українки і росіянка багато років в одному спорті. 
  • В Цюріху Ласіцкене виграла золото, Магучіх взяла срібло у фіналі найпрестижнішого комерційного змагання в легкій атлетиці Діамантової ліги.
  • Раніше українка Ярослава Магучіх зробила спільне фото з російською спортсменкою Марією Ласіцкене на Олімпійських іграх у Токіо. Тоді дівчата позували з національними прапорами.

  • Водночас український каратист, бронзовий призер Олімпіади-2020 Станіслав Горуна встав на захист Ярослави Магучіх, заявивши, що «спорт поза політикою».
  • Сама Магучіх заявила після прибуття в Україну, що фотографуванням із російською спортсменкою Марією Ласіцкене не висловлювала «жодної політичної позиції».
  • Пізніше Маляр повідомила, що зустрілася з молодшою сержанткою ЗСУ Магучіх та пояснила, що керівник має контролювати публічне спілкування військовослужбовців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень