74-річна Пугачова відірвалася під український народний хіт і довела до істерики росіян (ВІДЕО)

Російська співачка Алла Пугачова приголомшила фанів неочікуваним вибором композиції для вечірки за кордоном.

Так, у своєму фотоблозі зірка оприлюднила кадри під час відпочинку. За словами 74-річної Пугачової, вони з друзями зібралися, щоб відсвяткувати першу неділю весни. Співачка стоїть на тлі водойми та інших яхт. А ось атмосферу свята доповнює в цей момент українська народна пісня «Ой на горі два дубки». Втім, композиція лунала без слів — лише мелодія. В кадрі весела Пугачова пританцьовує з друзями та дивує своїм молодим виглядом.

— Круто відгуляли «Першу неділю весни»! Дякую всім за квіти, вітання та щоденну радість від моїх вірних шанувальників.

 

Живемо далі. Не хвилюйтеся за мене!, – написала Алла Пугачова.

У коментарях під відео зібралося чимало прихильників з України. Вони були здивовані вибором пісні та зазначили, що Алла Пугачова – неймовірна людина. Натомість росіян накрила хвиля гніву, тому вони залишили безліч негативних коментарів, де засудили знаменитість за її позицію та на емоціях розкритикували зовнішність. І у відповідь на її слова додали, що за неї зовсім не хвилюються і геть її забули.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень