7 стильних літніх невимушених образів у синіх кольорах (ФОТО)

Вони найкраще підійдуть для відпочинку

Ми вже розповідали, як зібрати гардероб у відпустку, щоб він складався лише з 10 речей. А сьогодні покажемо 7 варіантів вбрання для відпочинку. Зібрали їх зі сторінки в Інстаграм німецької модної блогерки Петри Дінерс. Цю добірку вона назвала Вібрації синього.

Хоча Петрі за 50 років, її образи цілком підійдуть і для значно молодших жінок. 

В шортах

Білі шорти - це низ, який поєднається з верхом будь-якого кольору. Але Петра Дінерс обрала блузу з принтом, на якому синій, білий, жовтий кольори. Додала сині шльопанці. І зробила акцент в образі на жовтій яскравій сумочці.

В короткій спідниці

Джинсова спідниця - особливо модна цього року. Для відпочинку найкраще підійде її короткий варіант. Поєднайте її з романтичною блузою. Причому повністю у спідницю не заправляйте. 

В сукні

Для відпочинку коротка сукня - якраз те, що треба. У ній і ноги загорятимуть і спекотно не буде. Петра Дінерс показала 2 образи з короткими сукнями.

Перший - без рукавів - вона доповнила яскравими аксесуарами: оранжево-червоними капелюшком, сумкою та браслетом. І додала на шию прикрасу у тон принту на сукні.

 

Другий - з рукавами - особливо буде доречним, якщо ви не хочете обгоріти на сонці чи вже обгоріли. Тут теж акцент - на оранжевому - на сумці. 

Ще дві сукні - довші. Перший образ - з вишивкою - доречним буде на пляжі. Другий підійде і для прогулянок чи екскурсій.

В штанах

Легкі літні штани з модним нині градієнтним принтом фешн-блогерка скомпонувала з білою блузою і додала темно-блакитні сумку і браслети.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень