5 зловісних прикмет, які вказують, що саме це житло купувати не варто

Народні прикмети про купівлю житла

Прикмети, на які варто звернути увагу при купівлі будинку чи квартири

Погано тримається дверна ручка

При покупці будинку слід звернути увагу на дверні ручки. Прикмети кажуть, що якщо відірветься хоч одна з них, любов буде обводити стороною ваше житло.

Також є ризик залишитися самотньою людиною. А якщо зможете знайти другу половинку, ваші відносини виявляться недовговічними.

Продавці - родичі

Не слід купувати житло, продавцями якого є одночасно три брати або три сестри. Якщо ви купите житло у братів, то не бачити домочадцям чоловічої статі нормального та спокійного життя, якщо сестри – жіночої.

Вас будуть переслідувати невдачі у коханні, хвороби, проблеми на роботі та фінансові труднощі.

Травма під час огляду житла

При огляді житла ви отримали травму та купили цей об'єкт – чекайте на великі фінансові проблеми. У будинку не буде достатку, ви будете постійно перебувати в боргах.

Місце побудови

Перед покупкою слід обов'язково дізнаватися про історію місцевості. Якщо раніше в цьому місці знаходився храм, монастир або цвинтар, то в житлі завжди буде негативна енергетика.

Фатальні цифри

Усі знають про погану славу числа «6». Згідно з народними прикметами, ті, хто проживає в домі чи квартирі під номерами, що складаються виключно з шісток, чекає нещастя. Чим більше зазначених цифр, тим гірша та важча доля мешканців.

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень