5 ювелірних трендів 2023: короткий огляд

Багатство каменів, браслети, габаритні сережки й не тільки

Стильні прикраси привертають увагу модниць та ділових леді так само як яскраве світло метеликів. І це абсолютно зрозуміло, адже практично неможливо створити неперевершений модний образ без ювелірного тренду. Та перш ніж поспішати відвідати інтернет-магазин ювелірних виробів, варто ознайомитись із трендовими прикрасами у 2023 році.

KNFmJDEJK4MSaySYJYgAisFLv07kWpGt7OmwlziRzkMll_96NVZy9UOWvkdEGCO9wmGGb8vBiFsWFCghIUJ2S6IGLSjX4vA9pNSMJrjpW-bKvB8AX5b0jSfUeNTjLF51wIxDhMDB555l721Z9pym5utYF3DnweVPySg68oswkYmBbrpLlmYBLbifK2NZlw

Прикраси на волосся

В новому сезоні вся увага сконцентрована на багатстві каменів, стразів, представлених в необмеженій кількості. Основна модна тенденція — що більше коштовностей, тим краще. Також серед трендів виступили асиметричні та об’ємні ювелірні вироби, які можуть бути насичені геометрією. У багатьох модних крамницях зробили акцент на перлах, брошках та великих каблучках, тож варто завітати в магазин ювелірних виробів, щоб підібрати відповідні аксесуари для волосся.

Модні ювелірні вироби на шию

У 2023 році найбільше пощастило поціновувачам намист-чокерів, представлених великими ланцюгами, оздобленими різноманітним коштовним камінням або стразами. При цьому головний акцент робиться на ключицях та шиї, що дозволяє підкреслити витонченість образу загалом.

Ланцюжки з кулонами та підвісками — ще один варіант модного декору, який чудово підійде до вечірніх суконь та елегантного вбрання. При цьому достатньо буде ефектних коштовностей, без обтяжливих великих прикрас. Якщо ж захочеться відвідати інтернет-магазин ювелірних виробів, щоб вибрати масивну оздобу в суворому геометричному стилі, тоді варто придивитись до металу, який в тренді у 2023 році.

Браслети на хвилі популярності

Насправді в тренді не всі браслети, а лише об’ємні та великі або повна їх протилежність — тоненькі та делікатні. Якщо заміксувати одночасно 2-3 вироби, то взагалі можна буде не сумніватись у досягненні вершини моди. При виборі прикраси варто знати, що у 2023 році перевагу віддають браслетам:

  • зі стразами — будуть гарним доповненням до вечірньої сукні;
  • з металу — чудово поєднуються зі стильними молодіжними луками;
  • зі шкіри — найкраще виглядають тоненькі шкіряні браслети.

Також в останньому тренді носити браслети не лише на зап’ястях, але й на плечі. Особливо стильно виглядають в таких випадках аксесуари, виконані у вигляді подвійної або потрійної спіралі.

Каблучки для доповнення стилю

У новому сезоні найбільш модними каблучками вважаються тоненькі у вигляді спіралі, які поєднуються між собою ланцюжками. Їх одягають як на великий палець, так і на середній або на першу фалангу. Як і у випадку з сережками, каблучки можуть бути декоровані великими яскравими каменями. Якщо підбирається варіант в інтернет-магазині ювелірних виробів зі срібла, тоді варто придивитись до довгих прикрас, які особливо чарівно виглядають на тонких пальцях.

Сучасні сережки — яскраві та з викликом

У прийдешньому році модними вважаються не лише виразні сережки, але й габаритні. Часом настільки великі, що досягають по довжині ключиць. Також трендовими вважаються асиметричні та масивні одночасно прикраси. Вони можуть мати вигляд однієї сережки, яка ланцюжками спадає на груди. При виборі прикраси корисно буде знати про такі моменти:

  • колір сережок потрібно підбирати під колір очей, що дозволить підкреслити природну красу;
  • овал обличчя можна коригувати, якщо одягнути довгі сережки (видовжити обличчя) або маленькі круглі (вкоротити);
  • оригінальний та незвичний образ допоможе створити сережка в одному вусі, обов’язково велика та масивна;
  • зухвалий та яскравий вигляд найкраще створити за допомогою сережок-кафф.

При необхідності можна урізноманітнити свій образ сережками з кольоровими китицями. Вони можуть бути чорними, золотистими або сріблястими, головне — яскраві та креативні.

* - на правах реклами 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень