5 речей у домі, які роблять його затишним

Вони завжди є в оселях дизайнерів інтер'єру

Високоякісна постільна білизна

Якщо вам потрібно провести ніч чи дві в домі дизайнера інтер'єру, те, про що вам точно не варто хвилюватися – так це про те, щоб спати на неякісних і неприємних простирадлах.

У вас буде виняткова постільна білизна. Ніхто не любить спати на дешевих простирадлах, які згортаються після першого прання або після нічного сну,

Гарне освітлення

Дизайнери інтер'єру знають, як можна найкраще освітлити приміщення, щоб воно виглядало неймовірно затишно. Те, що вам потрібно для того, щоб додати квартирі простору – так це відповідні джерела освітлення у кожній конкретній кімнаті.

І освітлення – це не тільки стильове рішення, адже воно може справді впливати на ваш настрій та психологічний стан.

Білизна для столу

У домі дизайнера інтер'єру ви точно знайдете якісні серветки для столу, скатертини, які пасуватимуть для вашого столу.

Саме якісні тканинні серветки можуть стати вашим секретом, коли мовиться про організацію заходів та розкішних трапез. І цікаві візерунки та малюнки на тканині можуть додати вашому дому потрібну нотку вишуканості.

Білі рушники

Незалежно від того, у якому стилі ваша ванна кімната, з білими рушниками ви точно не прогадаєте. Якщо всі ваші рушники – і банні, і для рук, і рушники для обличчя будуть білосніжно-білими, ви зможете створити єдину гаму, і прати їх точно буде набагато простіше.

Звісно, на них також частіше з'являються забруднення, проте їх досить легко очищувати, і ви завжди можете знайти їх у продажу.

Скульптурні вази

Якщо ви хочете додати своїй квартирі приємну витончену атмосферу, вам потрібно помістити у кімнатах всього кілька сміливих і незвичних скульптурних ваз, і це вже допоможе проявити вашу унікальну і індивідуальну натуру.

Втім, намагайтеся переконатися, що кожна ваза відповідає темі, тону чи дизайну вашого дому.

Джерело: porady.24tv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: дім
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень