5 подарунків, які притягують невдачі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Годинник

Згідно з прикметами, не можна дарувати годинник на День народження, Новий рік та інші свята, бо такий подарунок може призвести до розлуки та негативно вплинути на життя.

Існує думка, що подарований годинник може відраховувати час смерті. Тому такий подарунок притягує невдачі та труднощі.

Підсвічник та свічки

Подарунок у вигляді свічки або підсвічника може бути асоційований з вогнем невдач. Вважається, такі подарунки можуть провокувати конфлікти і навіть стати причиною пожеж.

Приймати свічки у подарунок можна лише від тих людей, яких ви добре знаєте та впевнені, що вони щиро бажають вам добра. Дарувати можна тільки ті свічки, які виготовлені не з воску.

 

Дзеркало

Дзеркало, особливо велике та красиво прикрашене, може вважатися нещасливим подарунком. Вважається, що воно може відбивати негативні енергії та навіть залучати біди.

Важливо дотримуватися простого правила: кожна людина має купувати дзеркало самостійно.

 

Ножі

Ножі асоціюються з тим, що можуть відлякувати успіх і призводити до розриву відносин. У народних повір’ях вважається, що подібний подарунок може призвести до конфліктів та розлук.

Щоб уникнути можливого негативу, за ножа слід попросити символічну плату.

 

Амулети

Амулети та талісмани можуть виконувати різні функції. Однак кожна людина їх має підбирати самостійно. Приймати подібні подарунки від інших людей небажано, оскільки це може залучити біди та невдачі.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень