5 квітів, які потрібно встигнути посадити до Великодня

Щоб квіти зацвіли вже влітку, їх треба посадити у квітні

Садівники назвали кілька видів квітів, які треба посадити саме у квітні, за місяць до Великодня.

Космея

Ці схожі на ромашку квіти в різних кольорах є легкими у вирощуванні та рясно цвітуть. Просто посійте насіння космеї в добре дренований ґрунт на сонячному місці. Влітку вони розцвітуть та будуть приваблювати метеликів та бджіл у ваш сад.

Соняшник

Ці квіти прикрасять будь-який сад завдяки високим стеблам та яскравому жовтому кольору. Садити квіти треба в добре родючий ґрунт.

Календула

Насіння календули треба садити в сонячному чи затіненому місці у вологий, добре дренований ґрунт. Різнокольорові квіти точно прикрасять будь-яку клумбу біля дому.

Настурція

Насіння настурції треба посіяти на сонячному місці чи частково затіненому, але не сильно, бо квіти хочуть сонця. Що цікаво, садівники кажуть, що ці квіти є їстівними, тож їх можна додавати у салат чи робити кулінарні витвори за допомогою яскравих квітів.

Запашний горошок

Ці квіти мають чарівний аромат. Насіння треба сіяти у вологий, дренований ґрунт, який збагачений компостом. Зробіть опору для квітки, оскільки вона любить обвиватися навколо чогось.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень