5 ідей застосування пластикових пляшок на городі

Корисні лайфхаки

Пластикові пляшки для садівників і городників є справжнім скарбом. За допомогою пʼятилітрових пляшок можна легко створити корисні речі.

Мініпарники для розсади

За допомогою пʼятилітрових пляшок можна легко створити мініпарники для вирощування розсади. Відріжте верхню частину пляшки, наповніть її землею і посадіть насіння. Такі парники допоможуть створити оптимальні умови для росту і захистять молоді рослини від несприятливих погодних умов.

Системи поливу

Перетворіть пластикові пляшки на ефективні системи поливу. Просвердліть кілька дірок у кришці, закопайте пляшку біля рослини, наповніть її водою і закрийте кришку. Завдяки цьому простому пристрою волога надходитиме до коріння рослин рівномірно.

Вертикальні сади

Створіть унікальні вертикальні сади, використовуючи пʼятилітрові пляшки як горщики. Підвісьте їх на стіні або паркані, наповніть землею і посадіть туди різноманітні рослини. Це не тільки екологічний спосіб використання пластику, а й дає змогу максимально ефективно використовувати простір.

Захист від бурʼянів

Використовуйте відрізані днища пляшок як кришки для рослин, щоб запобігти росту бурʼянів. Це просте рішення допоможе зберегти землю навколо рослин і зменшити необхідність вручну прополювати бурʼяни.

Мініполивальні системи для теплиць

Перетворіть пʼятилітрові пляшки на мініавтоматичні поливальні системи для теплиць. Підключіть їх до основної системи поливу, просвердліть отвори внизу пляшки і закопайте їх у землю поруч із рослинами. Така система забезпечить рівномірний розподіл вологи.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень