4 ситуації, коли категорично не можна дивитись у дзеркало: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Не можна плакати перед дзеркалом

Згідно з повір'ями, дзеркала є провідниками між минулим, сьогоденням і майбутнім. Вони здатні зчитувати будь-які емоції людини і відправляти певні імпульси в паралельні світи.

Дивлячись на своє відображення, ви повинні відчувати виключно позитивні емоції, а ось заливатися сльозами перед дзеркалом заборонено.

Смуток, який ви відчуваєте в цей момент, обов'язково повернеться до вас у майбутньому. У сучасному світі багато людей все ще бояться плакати перед дзеркалом.

Не можна дивитись у дзеркало вночі

Часом вночі можуть відбуватися незрозумілі речі, і в цьому можуть бути задіяні будь-які речі у вашому домі. Вважається, що саме в темний час доби потойбічні сили здатні проникнути у світ живих людей.

Найбільш небезпечний проміжок часу триває від півночі до третьої години ночі. Згідно з повір'ям, саме в цей період в дзеркалі можна побачити не тільки духів, а й самого диявола, який може забрати енергію людини або його душу. 

Не можна дивитись у тріснуте дзеркало

Дзеркала мають здатність вбирати і накопичувати енергію протягом довгого часу. Якщо на дзеркальній поверхні з'являться тріщини, це може стати причиною звільнення величезної кількості енергії. Такий енергетичний потік може кардинально змінити долю людини.

Існує безліч прикмет, пов'язаних з розбитим дзеркалом. Згідно з одною з них, подібне явище обіцяє сім років невдач для всієї родини. Інші свідчать про те, що незабаром людину, яка подивилася в розбите дзеркало, чекають фінансові труднощі.

Якщо вірити іншим прикметам, це знак про майбутню хворобу. Однак не потрібно кидатися в паніку. Позбувшись від зіпсованого предмета, ви зможете уникнути будь-яких бід і неприємностей.

Не можна двом дивитись у одне дзеркало

Існує думка, що двом людям заборонено дивитися одночасно в одне і те ж дзеркало. Вважається, що у даному разі одна людина здатна забрати удачу або ж, навпаки, віддати свої біди іншій людині.

Досить часто подруги, не замислюючись про наслідки, наводять красу перед одним дзеркалом. Робити це категорично заборонено. Таким чином одна з подруг може забрати красу і щастя іншої.

За однією з прикмет, якщо дві молоді дівчини разом дивляться в дзеркало, незабаром вони полюблять одного і того ж хлопця і стануть суперницями.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень