4 поради зі схуднення від британського професора

Вони допоможуть перемогти навіть генетику, яка запрограмувала вас на зайві кілограми

Порадами зі схуднення поділився головний науковий співробітник Інституту метаболізму Кембриджського університету професор Джайлз Йо.

Знайдіть здорову дієту, якої зможете дотримуватися

Адже будь-яка дієта, яка дозволяє поглинати менше калорій, допоможе вам схуднути. Намагайтеся їсти більше білка, набагато більше клітковини і менше рафінованих вуглеводів.

Спалюйте калорії

Професор вважає, що фізичні вправи дуже корисні для здоров'я загалом, але не є дуже хорошим інструментом для схуднення, частково через те, що важко спалити значну кількість калорій, а також через те, що вони залишають відчуття голоду.

Також тренування становлять лише близько 5% енергії, яку ми спалюємо за день, тоді як решту отримуємо від звичайного життя. Однак вони можуть бути корисними для того, щоб допомогти утримати вагу після того, як ви її скинули. 

Знизьте рівень стресу

Це стосується людей, які тягнуться до їжі, коли відчувають занепокоєння. Знизити рівень стресу можуть допомогти фізичні тренування. 

Знайдіть мотивацію

Відповідати суспільним ідеалам краси може виявитися слабкою мотивацією. Тому краще намагатися більше зосередитися на своєму здоров'ї та багатьох відчутних перевагах здорового харчування та фізичних вправ, таких як покращення настрою, кращий сон та вищий рівень енергії. 

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень