4 достовірні ознаки зради партнера назвав приватний детектив

Уважність до поведінки партнера дасть відповідь на питання, чи він зраджує

Фото з rescueua.com

1. Зміна у поводженні з телефоном

Якщо партнер міняє паролі у телефоні, скрізь з ним ходить, навіть удома, а також не дозволяє ним вам скористатися, це може бути ознакою зради, каже приватний детектив Аарон Бонд. Також він радить звернути увагу на те, чи не кладе партнер телефон екраном донизу. Така поведінка теж свідчить, що він щось приховує. 

2. Менше розповідей про щоденне життя

Щоб не забрехатися і не викрити себе, зрадник, зазвичай, менше посвячує свою половину у своє щоденне життя. Окрім цього, рідше з нею проводить час, практично уникає її.

3. Сексу стає менше чи більше

Якщо всі сили витрачаються на коханця чи коханку, сексу у подружньому житті стає менше. Втім, буває і навпаки: відчуваючи сильну провину перед своєю половиною, зрадник починає більше займатися з нею сексом. Може також вводити у секс якісь новинки. 

4. Звинувачення і постійна критика

Їх стає надзвичайно багато на вашу адресу, до того ж, вони виникають з найменшого приводу. Таким чином зрадник намагається скинути напругу, яку йому доводиться витримувати, ведучи подвійне життя. 

Джерело: nypost.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень