18-річний закарпатець обікрав пенсіонерку з Рівненського району (ФОТО)

Його відправили в ІТТ

Повідомлення про те, що у 74-річної мешканки Здолбунова невідомий вкрав 11 000 грн, надійшло до поліції днями.

Слідчі з’ясували, що пенсіонерка вийшла із будинку, аби відчинити ворота знайомій. А вже за декілька хвилин побачила, як з її помешкання вибіг незнайомець.

 

У спальні жінка виявила відчинене вікно та вийняту москітну сітку, а під подушкою — відсутність заощаджень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Того ж дня декілька осіб з характерною етнічною ознакою заходили й до сусідів. Вони просили то пити, то продукти та намагалися щось вкрасти. Втім, господарі не втрачали пильність і спроваджували їх. Перехожі вказали, що схожі за описом люди поїхали до Рівного.

Саме в обласному центрі правоохоронці й «спіймали» крадія. Ним виявився 18-річний мешканець Закарпаття. Під час поверхневої перевірки в хлопця знайшли 8500 гривень.

 

У крадіжці він зізнався та пояснив, що частину грошей вже потратили на їжу та проїзд.

Нині крадій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень