18 червня - День батька: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо татусів!

День батька в Україні офіційно відзначається у третю неділю червня. У світі свято відоме з початку минулого століття, а у нас святкується лише з 2019 року.

Цьогоріч День батька відзначають 18 червня.

 

Вітання з Днем батька

***

Тату, вітаю! Ти подарував життя, виховав і дав мені сили йти завжди вперед, ніколи не зраджуючи собі. Ти навчив мене усього того, що так важливо, навчив щиро любити, вірності дружбі, доброту і всепрощення. Я тебе дуже люблю і дякую небу, що воно вибрало саме тебе!

 

tviysvit.com.ua

***

Вітаю з особливим святом — Днем батька! Бути батьком це і складно, і радісно, але в будь-якому випадку, це — щастя! Бережи та цінуй свій статус. Бажаю багато сил, коштів та терпіння для виконання такої почесної ролі!

***

Татусю, вітаю тебе з Днем батька і хочу сказати – ти найкращий тато у світі! Дякую за те, що ти маю і за все, що ти зробив для мене. Нехай здоров'я тебе ніколи не підводить, у гаманці ніколи не буде порожньо, а на душі - сумно. Бажаю, щоб ми, твої діти, тебе завжди радували і викликали гордість!

***

Люблю тебе, тату. Поважаю, тисну руку. Ти не просто був, ти був опорою та порадником; був наставником. Навчив кататися на велосипеді — не падати; досягати мрій — не розчаровуватися. Показав, що сім‘я — це основа, а без основи нема життя. Дякую, тобі рідний. З Днем батька!

***

Тату, сьогодні ми загадали бажання, щоб ти повернувся живим. Ми попросили Бога, щоб допоміг перемогти війну. Ми знаємо, що в особливі дні бажання збуваються. Сьогодні саме такий день — Свято батька! Вітаємо, чекаємо, обіймаємо на відстані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень