«Вже краще на Прозорро все викласти. І добровільно здатися Путіну», - Касьянов про «Агентство оборонних закупівель»

Через ставлення до виробників дронів

Юрій Касьянов та його син Максим

Юрій Касьянов на війні з 2014 р. і практично ж стільки ж часу він займається дронами та БПЛА. Останнім часом переважно – дальнобійними, здатними залетіти в глиб ворожої території.

Подаємо далі його ФБ-допис на актуальну тему:

Хтось дуже розумний після місяця роздумів вирішив змінити процедуру закупівлі безпілотників, і тепер цим займатиметься новостворене «Агентство оборонних закупівель».

 

Типу ці красти не будуть. Ну, це ми ще подивимося.

 

Але місяць втрачено, і тепер починається ажіотаж: нові менеджери нового агентства вимагають від виробників довідки, виписки з реєстрів, дані про працівників, адреси розташування лабораторій і виробничих площ, сертифікати, ліцензії - терміново на вчора, і подавати через веб-форму сайту.

 

А найсмішніше – невідомі люди, з незрозумілими повноваженнями, які не мають допуску до секретної інформації, дзвонять по відкритих лініях зв'язку (ні, не Сигнал – вони не знають, що це таке) і погрожують приїхати «з інспекцією» - «перевіряти виробничі можливості» розробників дронів.

 

Це повний треш. Усі ці списки, адреси, можливості тепер неминуче стануть відомими противнику, і якщо кудись прилетить «уламок шахеда» – ви знаєте, чому.

 

Тому що ці люди, які нічогісінько не тямлять у безпілотниках, до того ж абсолютно нічого не розуміють в організації оборонного виробництва в роки війни.

 

Там, де виробники доклали максимум зусиль до збереження таємниці, до забезпечення безпеки людей і можливості виробляти дрони, рознесли виробничі ланцюжки, вклали купу грошей у релокацію, в устаткування приміщень, у будівництво таємних заводів, - ці дебіли хочуть провести «інспекцію», все зняти, описати, внести в протокол...

 

Вже краще на Прозорро все викласти. І добровільно здатися Путіну. Щоб не витрачати гроші на всю цю фігню, яка називається закупівлею дронів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень