ІТ-ішник з м. Рівне провів власне дослідження на базі опитування 7000 людей: чи можна йому довіряти? (ФОТО)

Шевчук розриває шаблони (АК)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Володимир Шевчук людина – не надто публічна (ми не знайшли його фото), але добре знана серед представників громадського сектору та ІТ-сфери.

Крім того, він є уважним читачем та критиком матеріалів «Радіо Трек». Особливо тих, що стосуються коронавірусу.
 

В одній з чергових онлайн дискусій ми попросили п. Володимира викласти своє розуміння ситуації окремим текстом, і він це зробив.

Подаємо нижче його авторський матеріал – без правок (але з нашими деякими фото)

твір-роздум

Привіт всім читачам пана Миколи і Радіо Трек, щоб воно таке не було.

Наперед вибачаюся що по ходу тексту, буду переходити з однієї теми на іншу, але все таки, основна ціль написаного, спробувати об’єктивно дати відповідь на питання: що відбувається з Корона вірусом, карантином, що реальне, а що є міфом і як на це реагувати. Таку тему пан Микола, залюбки дозволив спробувати розкрити.  Коротше, вітаю всіх ще раз, мабуть почну. І почну з такої от мудрості:

Ты сказал — я поверил, ты повторил — я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты лжёшь.

Ні-ні, більше народних мудростей не буде все добре, можна спокійно читати далі. Але ці слова чудово відображають дух чи суть публічних висвітлень усіх подій у світі.

Я в жодному разі не налаштовую Вас на те, що ми усі втягнуті в якусь змову чи конкретний план побудови світу, бо тут і налаштовувати нічого, це очевидно... Жарт. Чи ні.

Так от, повернемося до КОВІД-19. Пропоную пройтися по фактам з різних областей.

- Певний час тому, в Китаї, в місті Ухань, де розміщена якась секретна біологічна лабораторія, з'явився цей самий Ковід-19.

Перша офіційна версія, вірус з'явився на одному з ринків, де можна купити собі на снідонок якусь з тваринок чи інших істот, які плавають, літають, повзають, гавкають і можливо навіть мають мозок і пам’ять.

Вегани, танцюйте, реально це діч, їсти тварин. Але ще більша діч, не робити те, чого хочеш


Ще діч, тема расизму, масштабування та публічність гомосексуалізму. Дивно, чорне є чорним, а не білим, чому вдавати, що це не одне й те ж – засуджується? Дивно. Але до цієї теми я теж ще повернуся.

Отже Китай, офіційно заявляє що вірус пішов від літучих мишей, яких або їв або з якими спарювався нульовий пацієнт, котрий часто відвідував згаданий ринок.

Раніше, вже запускалися проекти, ой були відомі коронавіруси SARS і MERS, походження яких теж було тваринним, тому якби все за сценарієм. Вроді як схоже на правду.

 

Далі, ми усі знаємо що відбувалося: країни одна за одною виділяють величезні кошти на боротьбу з коронавірусом, ліків від якого не існує.

Як наслідок, ефективним способом стримування та боротьби з КОВІД-19 стали карантинні заходи. Тобто, вірус що розповсюджується повітряно-крапельним шляхом, має стримати масовий карантин, маски, та закриття кордонів.

Час від час ВОЗ декларує що карантин не ефективний, маски не обов’язкові, і нагадує що після першої хвилі буде друга і ще там якась.

На сьогодні статистика така: у світі зафіксовано 10 млн з 500 тисячами смертей, в Україні: 44 тис з яких 1,1 тис так і не одужала.

Італія – в країні з найбільшою кількістю довгожителів на кількість населення, в якийсь момент зробили всесвітнє реалітішоу, в якому нам показували суворий карантин, тисячі гробів щодня, і чудову перемогу над вірусом, з масками та обмежуваннями в пересуванні.

Були країни й так би мовити більш пасивні, які відмовилися від карантинних заходів. Відмовилися й отримали плюс мінус ту саму статистику по смертності як в інших частинах світу.

Тобто, ще раз: в країнах де суворі заходи і де їх не має, статистка одна й таж. Ясно що це випадковий збіг обставин.

Зараз позлю медиків.

В мене тітка з чоловіком і сином є громадянами Італії. Вони мешкають в центрі заснування Коза Ностра (Сицилія – ред.) , і там...

Їм відкрито не раз пропонували до існуючих діагнозів дописати КОВІД-19.

 

При цьому серед знайомих цих моїх родичів в Італії, немає нікого, хто б  помер саме від цієї страшної хвороби.

Так, в Італії були 98 літні люди, які наче померли від пневмонії, їх багато, більше ніж в 2019 чи 2018 році. Тобто, смертність на якісь відсотки виросла в порівнянні з іншими роками, але, це помітили ми це через ЗМІ та статистику, яку нам чудово транслюють щодня.

Всю статистику і деталі шоу не коментую, кожен сам вже зробив свої висновки, наскільки хто зумів. Хоча, судячи з того, кого конкретно наш народ вибирає в чиновники, зумів якраз так як було заплановано.

Так от, що ж Україна.

Давайте так, нагадаю, моя бабуся воювала за УПА за що була засуджена на розстріл, але яку звільнили, і вона 15 років переховувалася на півночі СССР, тому очевидно, що я з дитинства пройнявся ідеями про те, що українська нація не тільки існує, але й має місце на існування, розвиток та світле майбутнє.

Тут я б хотів задати усім запитання: чи може український народ, враховуючи досвід роботи вибраних ним політиків і минулих років, мати хоч на якусь надію на світле майбутнє?

 

Усі відповіли: ні?

Так чому ви тоді даєте чиновникам так їздити по вам?

Комуналка, курс гривні, дикі закони, якісь неосвічені і брутальні чувачки на ключових постах, нікому не потрібна фейкова війна, не ефективна робота органів влади, корупція, натяк на зраду національним інтересам щодня від коментарів до дій депутатів, відсутність чіткої лінії в розбудові країни і так далі.

Ладно мовчу. А то Радіо Трек закриють ще, і Пан Микола буде змушений піти в…. скажімо в письменники)) а це скажу Я вам ніхто вже не переживе ))

Так от, МВФ виділив чиновникам з України, котрі очевидно не є незалежними, а є просто проектом і виконують вказівки зверху 5 млрд доларів на щось там.

Напевно розписали статті витрат на які можуть бути списані такі кошти і очікувані результати по покращенню статистики у боротьбі з Коронавірусом. І ми чітко дотримуємося плану по статистиці першої хвилі, і вже другої.

 

Влада Рівного, взагалі одні з найкращих, вони боролися з вірусом, відміною маршрутних таксі 1980х років, та закриттям бізнесів дрібних підприємців і ще халатним відношенням до роботи голови обласної лікарні, котрий публічно облажався, за що був вигнаний із зграї.

Так що ж тут відбувається? На днях, я зробив моніторинг, обдзвонивши 53 людини, котрі мають від 20-100 підлеглих, які у свою чергу мають сім’ї і також знайомих, ті у свою чергу зібрали фідбек (відомості/дані – ред.) ще з 20 осіб а ті у свою чергу ще з 20.

І таким чином було зібрано інформацію більш як від 7000  людей, котрі не хворіли коронавірусом і не мають знайомих, хто перехворів цією недугою.

 

Тобто так, були була двійка осіб, близькі яких в лютому хворіли пневмонією і поняття не мають чи це було викликано КОВІД-19 чи КОВІД-24.

Тобто статистика, ось ключове слово, на яке слід звернути увагу. А якщо нам її там чітко готують, масштабують, значить КОВІД-19 є предтечою якогось іншого проекту чи процесу, свідками якого ми можемо стати )) ну чи не можемо, якщо не будемо носити маски в 42 маршрутці))

Доречі, хто власник, їхав сьогодні за нею і було двічі бажання зробити петлю Нестерова, коли від неї щось відвалювалося? А Що нашим людям окей їздити на списаному гнилому хламі? Власник то точно нормально заробляє на пасивності менталітету українців.

Я то вірю що раз поведінка електрона, не повністю підпорядковується законам фізики, то і поведінка людини теж )) а Українців то тим більше ))

Іноді здається що в нас занадто багато людей котрі займають та хочуть займати високі пости, а самі нічого не варті. До речі, є якийсь сайт де є ТОП-10 дій чиновників в конкретних містах, що спрямовані на розвиток міста, покращення життя громадян, по роках?

Період «рік перед місцевими виборами» не рахується ))

Так от, повернемося до Ковід-19 чи статистики по ньому, бо здається саме останнє і є реальністю, яку складно піддати сумніву. Очевидно, що зараз формується нова форма правління у світі, де народи ще якийсь час будуть обирати між одним злом та іншим ))

Навіть будуть розуміти що такі вибори не мають нікого значення і їх просто кинули. І до 25 років таке населення повністю буде перетворене на повних поверхневих на все згодних кретинів, помішаних на матеріальному.

Зараз запитаю у мужиків, правда краще завжди приходити в гості до дівчини? Ніж коли вона приходить до Вас? )) Завжди ж можна піти так?

Так от чиновники це теж чудово знають, і не тільки Українські.

Хоча вони знають ще й те, що народу все рівно, що закриваються тубдиспансери, що кількість жертв в ДТП в нас найвища в Європі, що онкохворих стільки, що ніякий коронавіру не порівняється з цим. Народ зробили причетним і навіть винним в статистиці.

Тому коли вам будуть розповідати про нових 222939392929 випадки КОВІД-19, не поспішайте приймати цю інформацію від ЗМІ та чиновників, як істинну. Хоча маски носіть, я чув там штрафують за це ))

В заключення, нагадую, в якому світі ми живемо і які реальні проблеми перед нами є:

  • У світі зникає, завдяки, росту швидкості комунікацій, така перепона як відстань, а отже це те саме що зменшити саму планету, і ви ж не думаєте, що така проблема не вирішується вже.
     
  • На планеті і Україні теж зникають природні ресурси
     
  • Всю планету накрила міграція з сіл в міста, і ми ще стикнемося з проблемами отруєнь води, земель та повітря. Наша влада в області як ніхто над цим «попрацювала». Як наслідок, це вже відбувається, погіршуються умови життя людей, змінюються цінності і навіть підмінюється сенс життя.
     
  • Людство, тобто населення навіть не готують стати симбіотами з мережею, для кращого контролю, вистачить простих рефлекторних реакцій на події ззовні, щоб направити народ в той чи інший бік.

Ось і все

А так як сенс існування людини – це її щастя, це поняття підмінять таким, яке буде бажане народу: здоров’я, стабільність і позитивна динаміка хворих на КОВІД-19. Чого усім від душі і бажаю.

До речі, я не самий розумний, ні.

Я голосував за Зеленського. Думав що так скоріше розвалиться ця система і народу щось таки дійде
 

Але вроді як ))) дав маху.

Честь.

Від Редакції:

*АК -- авторська колнока: усі думки -- авторські

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень