Вийшов новий кліп «Gorillaz» з мультяшним Елтоном Джоном

До речі, Елтон Джон є давнім шанувальником «Gorillaz» і Деймона Албарна

«Gorillaz» поділилися сьомим епізодом проєкту «Song Machine»  - кліпом «The Pink Phantom». У записі пісні взяли участь Елтон Джон і репер 6LACK.

Робота над треком проходила під час пандемії: Елтон Джон записав вокальну партію у себе вдома в Лондоні, а Деймон Албарн - в Девоні. Елтон Джон вважає, що підсумковий результат вийшов чудовим:

Мені завжди подобався Деймон, тому що він працює з різними музичними жанрами. У нього постійно купа проєктів; попри те, що він дуже багато чого домігся, він не сидить на місці. Він весь час рухається вперед і приймає нове - а це рідкість, це викликає захоплення.

Елтон Джон додав, що Албарн багато зробив для просування музики з різних куточків світу - наприклад, з Африки і Китаю. Джон завжди був прихильником «Gorillaz», тому відразу ж погодився співпрацювати з групою.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень