Володимир Хомко подякував рівнянам за підтримку

Володимир Хомко, якого втретє обрали міським головою, звернувся до мешканців Рівного зі словами вдячності

«Шановні рівняни! Щиро дякую всім вам за ту підтримку, яку я отримав на цих виборах. Я її постійно відчував, і вона була і є мені дуже потрібна і дорога. Високий рівень цієї підтримки і радує, і неабияк зобов’язує. І це зрозуміло. Люди хочуть, щоб багато що в нашому житті змінилося на краще, і мають на це великі сподівання. Безумовно, я докладу всіх зусиль, аби зробити все, що задекларував у своїй передвиборчій програмі. Також хочу запевнити мешканців Рівного, що зроблю все можливе, аби виконати обіцянки, які дав їм під час зустрічей у період передвиборчої кампанії. Всі роботи з благоустрою дворів, облаштування дитячих і спортивних майданчиків не закінчаться разом з виборами. У нас масштабні плани на наступний і всі подальші роки щодо благоустрою міста.

Тому підтримка рівнян у здійсненні цих планів мені буде потрібна ще не раз. Ми разом повинні втілити в життя дуже багато хороших речей: відбудувати стадіон «Авангард», відновити наші парки, заасфальтувати вулиці, двори і зробити багато-багато іншого.

Держава переживає непростий час. Але ми маємо шанс зробити наше місто комфортним для життя. Отож, бажаю нам усім успіху в реалізації всіх наших задумів і планів», - наголосив Володимир Хомко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень