Вакарчук записав перший трек для нового проєкту

А кліп на нову пісню спродюсувала його донька

«Знову» – перша пісня нового проєкту Святослава Вакарчука «Оранжерея». Для запису цього треку клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єліч і бас-гітарист Денис Дудко взяли в руки акустичні гітари, а Вакарчук зіграв на фортепіано. До того ж у кліпі на цю пісню Святослав постав у дещо незвичному для себе образі.

Відео зняв режисер Олександр Коршак, а локацією для кліпу стала оранжерея в національному комплексі ВДНГ. Цікаво, що одним із продюсерів відео стала донька Вакарчука – Діана Фонарьова.

Святослав Вакарчук розповів, що коли йшла підготовка нової платівки «Океану Ельзи», йому спало на думку створити проєкт, в якому

нові пісні будуть звучати так, як ми би грали їх не на велетенському стадіоні, а будучи звичайними вуличними музикантами.

Вихід третього сольного альбому Святослава Вакарчука у рамках проєкту «Оранжерея» запланований після зимових свят. А вже навесні має відбутися український тур.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень