Український гурт оголосив про закриття після 18 років: на прощання випустили кліп(ВІДЕО)

Їхня історія розпочалась у 2002 році


18 грудня на офіційному YouTube-каналі гурту DILEMMA вийшов новий відеокліп на пісню «Диско шар». Це відео стало своєрідним прощальним подарунком для всіх шанувальників групи, адже група оголосила про закриття, повідомляє УНІАН. 

За час свого існування група DILEMMA пережила і злети, і падіння. У 2013 році музиканти оголосили про розпад групи, але в 2017, переживши трансформацію, артисти змінили стиль і склад учасників, і знову увірвалися в музичний простір країни з хітом «Тілом тряси». До групи приєдналася нова вокалістка і саунд-продюсер Томаш Лукач, а незабаром артистів запросили взяти участь у Національному відборі на Євробачення з піснею «На паті».


У 2019 році після прем'єри треку «Шаленій» Джей і компанія анонсували вихід нового альбому #SHALENII, що став першим великим релізом групи після тріумфального повернення на сцену. Після чого DILEMMA вирушила у всеукраїнський тур. 

На все є свій час і свій термін. В кінці цього року я почав чітко відчувати, що виступи на сцені мені не приносять колишню радість, та й загалом артистична діяльність мені переситилася. Більш того, я вже кілька років як працюю з іншими артистами в ролі саундпродюсера і сонграйтера! Тому я вирішив не чинити опір почуттям і озвучив свої думки команді", - розповідає соліст колективу Джей. 

Це були продуктивні три роки. Ми отримали нагороду музичної премії "Золота Жар-птиця «в номінації» Прорив року", ми випустили альбом, до якого увійшло 15 треків, ми виступили в сотні міст. Я пишаюся своєю роботою з групою DILEMMA. І зараз ми закриваємо цю сторінку, але тільки для того, щоб відкрити нову", - поділився продюсер групи Олександр Порядченко. 

На прощання група вирішила подарувати своїм шанувальникам нову пісню"Диско шар".

"Пісня написана в кращих традиціях легкого фанку – танцювальна, весела, радісна. Кожен раз, коли слухаю, стає тепло всередині! Ми, як група, все наше творче життя несли радість, веселощі, яскраву музику і вибрали останньою піснею саме «Диско шар», тому що в ній зібрано все те, про що була наша група, тільки в більш елегантній формі. Вся моя юність пройшла з групою.  Це не життя, а фантастика! Мені здається, що сама група DILEMMA - це вічна молодість", - говорить Джей. 

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: групаDILEMMA
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень