«ТНМК» показали новий відеокліп

«ТНМК» зняли ролик на пісню «Українська мрія», його прем’єра у мережі відбулася сьогодні. Зйомки кліпу проходили там, де в далекому 1998 році знімали перший кліп групи на їхній тогочасний гучний хіт «Зроби мені хіп-хоп». Режисером новинки, так само як і 18 років тому, став Олег «Фагот» Михайлюта, щоправда, на цей раз самотужки.

«Так вже трапилось, що всі ми живемо саме зараз, коли триває війна, але головний бій, навіть на цій війні – це бій з самим собою, зі своїм внутрішнім драконом. І тільки той насправді заслуговує на шану, хто розуміє, що боятися – то дурна справа, треба битися з ним, щиро та всіма силам. Адже тільки таким може бути шлях справжнього Воїна», – написав у соціальних мережах Фагот.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень