Таємничий Бенксі представив різдвяне графіті

З оленями та безхатьком

Британський стріт-арт художник Бенксі, справжнє ім’я якого достеменно досі так і не встановили, представив нове графіті в місті Бірмінгем у Великій Британії. Про це сам митець повідомив в Instagram.

На відео ми бачимо безхатька, який щось пʼє і вкладається спати на лавці під акомпанемент каверу на пісню Френка Синатри «Я буду вдома на Різдво» американської співачки Джой Вільямс.

Коли камера відʼїжджає, стає видно графіті з оленями, які скачуть угору. При цьому лавка з безпритульним стає частиною упряжки.

З підпису стає зрозуміло, що відео знімали біля 20 хвилин. За цей час Раяна (так звати чоловіка в кадрі) перехожі встигли пригостити гарячим напоєм і двома шоколадними батончиками. А ще дали запальничку, хоч він нічого й не просив.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. God bless Birmingham. In the 20 minutes we filmed Ryan on this bench passers-by gave him a hot drink, two chocolate bars and a lighter - without him ever asking for anything.

Публикация от Banksy (@banksy)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень