Стало відомо, чим закінчиться «Гра престолів»

Джордж Мартін поділився деякими думками з приводу фіналу

Джордж Мартін несподівано розповів, яким він уявляє собі фінал своєї саги. Зрозуміло, що деталей сюжету він не розкрив, але описав загальну концепцію і головне джерело натхнення.

Мартін в інтерв'ю виданню Observer розповів, як він збирається підійти до написання розв'язки: "Я ще не написав кінцівку. Але знаєте, всі в курсі, який вплив на мене зробив Толкін, і мені дуже сподобалося, як він завершив "Володаря перснів". Він закінчується перемогою добра, але з присмаком гіркоти. Саме такого настрою постараюся добитися і я. Вдасться мені чи ні, судитимуть читачі ".

Отже, можна сказати, що Мартін розвіяв побоювання багатьох, хто вважав, що серіал завершиться жорстоким побоїщем, в якому загине більшість персонажів. Опора на "Володаря перснів" означає як мінімум те, що в "Грі престолів" так чи інакше, але восторжествує справедливість. Як відомо від продюсерів серіалу, телеадаптація закінчиться так само, як цикл романів, хоча певні сюжетні ходи вже зазнали змін. Поки очікується, що "Гра престолів" триватиме вісім сезонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень