«Spice Girls» возз'єдналися, але змінили назву

Джеррі Голлівел, Емма Бантон і Мелані Браун записали відеозвернення для шанувальників «Spice Girls», в якому оголосили про возз'єднання - правда, в неповному складі і під новою назвою «GEM» (абревіатура складена з перших букв імен трьох учасниць групи, що залишилися). У новому відео співачки пропонують фанатам відсвяткувати 20-річчя одного з головних хітів «Spice Girls» - «Wannabe», що вийшов в 1996 році.

«У нас - найкращі фанати в усьому світі. Ви підтримували нас 20 років, і ми хочемо сказати вам величезне спасибі », - кажуть учасниці «Spice Girls».

Будь-якими подробицями з приводу майбутнього возз'єднання учасниці «Spice Girls» ділитися відмовилися, натякнувши лише, що збираються вже зовсім скоро порадувати фанатів якоюсь радісною звісткою. Схоже, що в недалекому майбутньому фанатам доведеться знову побачити «Spice Girls» на сцені - правда, вже без Вікторії Бекхем і Мелані Чісхолм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень