Поліція прокоментувала смерть водія «BMW», який вбив себе ножем

У ніч на 19 лютого о пів на другу ночі до Рівненського відділу поліції надійшло повідомлення, що поблизу одного з торговельних закладів працівники поліції охорони затримали двох осіб на автомобілі марки «BMW-735», яким пошкоджено бордюр.

Біля автомобіля «BMW-735», у якого через зіткнення із бордюром уже було пошкоджено два колеса, на момент прибуття правоохоронців перебували хлопець і дівчина. На прохання пред’явити документи для встановлення особи молодий чоловік нічого не відповів і, відходячи від автомобіля, почав комусь телефонувати. Віддалившись на декілька десятків метрів, через пару хвилин, хлопець почав присідати. Коли до нього підійшли працівники поліції, побачили, що той наніс собі удар ножем у груди. Лікарі швидкої медичної допомоги, які прибули одразу за викликом, лише констатували смерть чоловіка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень