«Paramore» випустили ретро-кліп

Вийшло відео на сингл «Rose-Colored Boy»

Американська рок-група «Paramore» представила свій новий кліп на пісню «Rose-Colored Boy», знятий в стилі 80-х років. Трек став четвертим синглом на підтримку п'ятого студійного альбому «After Laughter», що вийшов торік. Платівка стала першою роботою Гейлі Вільямс і команди з часів однойменного альбому 2013 року. З тих пір у групу повернувся колишній барабанщик початкового складу «Paramore» Зак Фарро і пішов басист Джеремі Девіс, а звучання групи кардинально змінилося з часів перших альбомів в стилі поп-рок та альтернатива. Лід-синглом платівки став трек «Hard Times», потім настала черга синглів «Told You So» і «Fake Happy», а тепер і «Rose-Colored Boy».

На підтримку останньої платівки Paramore вирушать у свій третій круїз (серія концертів на кораблі) «Parahoy!», Який пройде з 6 по 10 квітня 2018 року за маршрутом від Майамі до Нассау.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень